Koeha nai ha fakakaukau 'a G5 kihe palopalema 'oku tofanga ai e ngaahi fonua 'i he hahake lotoloto he 'aho ni.Kuo lele'osi e Palesiteni fakehaua 'o Tunisia pea kuo tutu 'ehe kakai 'a Cairo 'Isipite , moveuveu 'a Soatani pea ta'emahino moe Pule'anga 'o Yemen. Koe tupu'anga kotoa eni meihe fkaehauea 'ae taki 'oe fonua moe toe fu'u masiva ange 'ae kakai.
Tama Tonga tu'u 'o ngaue ko hota taimi eni ke fakamonuka'i ai leva 'a G5
'io koe liukava ia ngaahi fonua koena koe hulutu'a 'ae masiva..'otometiki pe 'e nau tu'u fai e liukava.
ka ne kuo a'u tonga kihe me'a koia kuo ikai toe hela uki e liukava .. koe me'a pe eni mahino ... lahi e toto maolunga, suka etc etc .. koe kai pe mo fakafekiki lol .. mou ngaue na'a mou toki hanga hake pe kuo fakatautuki moutolu he kau siaina lol
(01-28-2011 03:40 PM)Kingi007 Wrote: [ -> ]'io koe liukava ia ngaahi fonua koena koe hulutu'a 'ae masiva..'otometiki pe 'e nau tu'u fai e liukava.
ka ne kuo a'u tonga kihe me'a koia kuo ikai toe hela uki e liukava .. koe me'a pe eni mahino ... lahi e toto maolunga, suka etc etc .. koe kai pe mo fakafekiki lol .. mou ngaue na'a mou toki hanga hake pe kuo fakatautuki moutolu he kau siaina lol
KING YOU SOUND MELT OR CONFUSE IN A WAY...WHAT HAPPEN?? DID I POKE YOU IN THE RIGHT WAY??? LOL KAPAU NAA KE ILO'I TOO HA FUU TALO EE LMAO
(01-28-2011 04:10 PM)Tatau Wrote: [ -> ] (01-28-2011 03:40 PM)Kingi007 Wrote: [ -> ]'io koe liukava ia ngaahi fonua koena koe hulutu'a 'ae masiva..'otometiki pe 'e nau tu'u fai e liukava.
KING YOU SOUND MELT OR CONFUSE IN A WAY...WHAT HAPPEN?? DID I POKE YOU IN THE RIGHT WAY??? LOL KAPAU NAA KE ILO'I TOO HA FUU TALO EE LMAO
lol lava fefe keu poto au he tootalo 'i muli ni kae kei vale pe kau haua i kolo he too talo lol..totalo ena ia ane po lmaoo...let me repharse it to you lol
'oku te'eki a'u e masiva ia 'o tonga kihe vivili mo'oni ...otometiki pe ai 'ae tu'u ia 'ae kakai ke fai ha liukava ...koe me'a pe oku mahino koe fakapikopiko, ma'u kinautolu he mahamahaki kehekehe tupu mei kaivale moe ta'efai ha ngaue. ..hange koe diabete, high blood pressure, kidney failure lahi e inu kava ..moe ha fua eteseketulaa eteseketulaa eteseketulaa...'uhinga ena kiihe kakai oku tala koe kau masivate'ekulii loi papala... lol uhhh!! tonga monu'iaa mo tau'ataina ...ikai ha masiva pe ha halofia!!!
KUO MA'U E FKHAA MEIHE KOMITI PALOTI FKFUFUU AE FULE'ANGA TONGA NE LEAKOVI ENAU KI'I RUNNER FKFOFONGA(KINGHAUVILA)KIHE KAKAI MASIVA MO FK'OFA PEA KUO NE TALA O PEHE OKU NOFO PEIA MO HONO FAMILI IHE FONUA TEMOKALATI(NEW ZEALAND)O MOU'I AI PEA OKU IKAI TOE TOKANGA IA KI TONGA HE OKU NOFOLATA IA HE FONUA TEMOKALATI
KAVA TOTONU KE KOLE ATU A KIA 007111 KE FOKI MU'A IA KI TONGA 'O KIAI KIHE PULE 'AE TU'I 'OKU NE TALA KOE PULE LELEI IA KATAU 'ATA KITAUTOLU IA HE NGAAHI FONUA TEMOKALATI 'OKU MA'A HONO FKLELE,HA'U 'O POUPOU'I E TU'I KAE INUINU IA HE FONUA PULE'I FKTEMOKALATI 'AEE 'OKU TAU FEINGA KE LILIU KIAI 'A TONGA.
(01-28-2011 10:12 PM)toafa Wrote: [ -> ]KAVA TOTONU KE KOLE ATU A KIA 007111 KE FOKI MU'A IA KI TONGA 'O KIAI KIHE PULE 'AE TU'I 'OKU NE TALA KOE PULE LELEI IA KATAU 'ATA KITAUTOLU IA HE NGAAHI FONUA TEMOKALATI 'OKU MA'A HONO FKLELE,HA'U 'O POUPOU'I E TU'I KAE INUINU IA HE FONUA PULE'I FKTEMOKALATI 'AEE 'OKU TAU FEINGA KE LILIU KIAI 'A TONGA.
kaataki fakamolemole nau ha'u vakauku o ngaue ke ma'u haku tola ..fo'i au he takainoa'ia 24/7 i tonga ... ikai ha kaunga ae temokalati moe politiki ai fakamolemole.
tangata ta'emahino ..kaataki ko eku ha'u aku ngaue pa'anga fakamolemole mo seivi haku pa'anga keu foki moia nofo motele aki moha moa i tonga ...siana ta'emahino ..lau he oku 'ai temokalati e ngaue faama moe factory heni hoiii fai pe ho ta'emahino lol
TUKU HO'O xxxxx KEKE HA'U 'O NGAUE PA'ANGA HE VAHE PA'ANGA LELEI 'OE FONUA TEMOKLATI PEA KE mah** KI TONGA 'O NGAUE AI PA'ANGA 'E 35 KIHE UIKE KAE LAU MANO 'AE KAU KULU IA 'AE TU'I SIO HO xxxxxx KIHE FO'I KEHEKEHE KOIA.HA'U KOE 'O 'ILO'I IA 'OKE NOFO 'OVA AI KOE HE NGAAHI FONUU KOEE 'OKU MAU FEINGA ATU KI TONGA KE FKLELE TATAU KE MA'A MO MA'U AI HA MO'UI 'AE KAKAI,TUKU HO'O SIOKITA MOE xxxx LEVA KI TONGA KAE TUKU HO'O TOE TULI TONUHIA MAI.
tokoo! ki'i malolo atu e politiki mo pou5..ka ke tala mai ange ha fo'i me'a 'e taha 'e ala invest ai fonua ke ma'u ai ha mo'ui ae kakai tonga fakalukufua? kapau teke lava o talamai ena pea teu mei tui atu kihe puhiveve oku ke fai holo heni.
(01-28-2011 10:31 PM)moni90 Wrote: [ -> ]King ta ko ena 'oku ke tu'u holo he kau tu'u 'i Otahuhu ka ke ha'u fkveve holo heni.......mo taukave'i e fonua faihala ko Tonga. Nofo he fonua temokalati kae kei pana pe ho 'uto masi'i.
Vakai fklelei na ko koe fa'a pick up kau faikava 'i 'otahuhu eeeee.......malie king007......teu feiga atu masi'i he world cup na'a lava ha ki'i tafi... Ueeeeeeee me'a maumau'i mo'oni ko hoku fo'i me'a veisinia eeee........hahahaa....malie toko2.
MASI'I MONI MEI MATE KAU FKMAAU HE KATA....KO KING FOKI KOE KI'I TA'AHINE FOKI OKU FAINGATA'A HONO 'EVA'I KA KO HO'O FO'ILII KO ENA OKU TOE FOKI PE TA'AHINE KIHE SUU'ETE......KOE TAFI PE MASI'I MONI KAPAU E KI'I MATE KONAA HA'O FKINUU KOE ME'A PE 2 KOE MA'U KOE E KINGfaleKAVA PE KO HO'O TAUFALE'I AILEVA...hihihihihihii
(01-29-2011 07:18 AM)kava lahi Wrote: [ -> ] (01-28-2011 10:31 PM)moni90 Wrote: [ -> ]King ta ko ena 'oku ke tu'u holo he kau tu'u 'i Otahuhu ka ke ha'u fkveve holo heni.......mo taukave'i e fonua faihala ko Tonga. Nofo he fonua temokalati kae kei pana pe ho 'uto masi'i.
Vakai fklelei na ko koe fa'a pick up kau faikava 'i 'otahuhu eeeee.......malie king007......teu feiga atu masi'i he world cup na'a lava ha ki'i tafi... Ueeeeeeee me'a maumau'i mo'oni ko hoku fo'i me'a veisinia eeee........hahahaa....malie toko2.
MASI'I MONI MEI MATE KAU FKMAAU HE KATA....KO KING FOKI KOE KI'I TA'AHINE FOKI OKU FAINGATA'A HONO 'EVA'I KA KO HO'O FO'ILII KO ENA OKU TOE FOKI PE TA'AHINE KIHE SUU'ETE......KOE TAFI PE MASI'I MONI KAPAU E KI'I MATE KONAA HA'O FKINUU KOE ME'A PE 2 KOE MA'U KOE E KINGfaleKAVA PE KO HO'O TAUFALE'I AILEVA...hihihihihihii
Fkmaau.....koe me'a pe sai ai KINgi.....'oku 'ikai fie tafi ia ha taha.....'oku ne fiema'u ia ke navu'i ia ha taha...hage pe koe kau houeiki moe kingi 'o Tonga. He na'u fa'a 'eva atu ki nZ pea fkkata mai'aki he kau tama ke 'ave mu'a folau ki 'otahuhu ki he kau tu'u ai..... Pea kou talaage ki he kau tagata....hey 'ai ke maumau'i hoku veisinia ha fkleiti...mou kataki koe fo'i me'a eni ia 'a e Teine.....hahahaa....pehe Kingi tene ma'u au eee.....vale fksotoma.
OKU KOLE ATU E KAU FKMAAU KIHE FKFOFONGA AE FULE'ANGA TONGA(KINGKONG) KOKONO LELEI KIA PILINISI POHIVA NA'A MINGI HO MILEMILA VAI PEA KE IKU O TAIOLOSISI hihihihihihihii PEA KUO MA'U E TALA MEIHE KULUPU TOULALANGA A MA'UFANGA MO TATAKAMOTONGA TOKUA HEIKAI OSI E TA'UNI KUO RESIGN E PALEMIA TONGA(VAKANO) IHE NGAAHI 'UHINGA KOA OKU ALCOHOLIC PEA OKU IKAI MAAU ENE FKKAUKAU.......OKU FK'ILONGA FEHU'I AE ME'ANI PE KOE MO'ONI E LAU KO ENI.
'oatu heni 'ae kole fakamolemole kia kava_lahi moe kau temo aka feke 'a akilisi pohiva he ui homou pilinisi4kakai ko killer ...kaataki fakamolemole atu e holoholo'anga ko kita he lea ta'etaau kihe posii4kakai.
fakamolemole ne fai e ki'i hu'akava'ia 'o hala e taipe ...kae kataki atu pea fakamolemole'i ange au ... taipe atu e mea oku mahino mo mo'oni delete ia moutolu eh... pehe ai ke mou ma'u ha maama koe me'a mahino koe fieha, kaaimumu'a, fie'asi tokua eteseketulaa eteseketulaa eteseketulaa.
''e 'Akilisi fai mo ke lea 'o tala koe toko 8 na'e mate he 16/11 'oku ke responsible kiai he ko koe na ke faka'uto'uta ai .. pea kapau teke lava ia kou tui ... 'e fakamonu'iaa ho feinga keke hoko koe fuofua pilinisi4kakai ..si'i fiefia ai a kavalahi, toafa, moni90 aka lele telefua, hotkulii aka alani...eteseketulaaa eteseketulaa eteseketulaa
(01-29-2011 05:10 PM)Kingi007 Wrote: [ -> ]'oatu heni 'ae kole fakamolemole kia kava_lahi moe kau temo aka feke 'a akilisi pohiva he ui homou pilinisi4kakai ko killer ...kaataki fakamolemole atu e holoholo'anga ko kita he lea ta'etaau kihe posii4kakai.
fakamolemole ne fai e ki'i hu'akava'ia 'o hala e taipe ...kae kataki atu pea fakamolemole'i ange au ... taipe atu e mea oku mahino mo mo'oni delete ia moutolu eh... pehe ai ke mou ma'u ha maama koe me'a mahino koe fieha, kaaimumu'a, fie'asi tokua eteseketulaa eteseketulaa eteseketulaa.
''e 'Akilisi fai mo ke lea 'o tala koe toko 8 na'e mate he 16/11 'oku ke responsible kiai he ko koe na ke faka'uto'uta ai .. pea kapau teke lava ia kou tui ... 'e fakamonu'iaa ho feinga keke hoko koe fuofua pilinisi4kakai ..si'i fiefia ai a kavalahi, toafa, moni90 aka lele telefua, hotkulii aka alani...eteseketulaaa eteseketulaa eteseketulaa
E Meleni folahi tokanga'i naa ke paa kafukafu ho fo'i meleni foo ua he lotokovi kia Samiuela 'Akilisi Pohiva..ai pea au fo'i me'a fakafiefia o Gay5 kihe tangilengila hoo komo...koe fai ai pee te'epato ke tau kifee masi'i!!'Oku fu'u fiem'au ia ke a'u a Akilisi kihe tu'unga paleemia kae lava kene fakahoko kotoa a'ene ngaahi visone meihe kuohili,kae sai pee he kuo pau pe ke au e Tangata kiai,pea ko'ene toki tuu tonu ia ae faungapule oe fonua ni...sai pee kuo poto a Eua mo Niua kihe fili hoko...
(01-29-2011 08:47 PM)holoivi Wrote: [ -> ] (01-29-2011 05:10 PM)Kingi007 Wrote: [ -> ]'oatu heni 'ae kole fakamolemole kia kava_lahi moe kau temo aka feke 'a akilisi pohiva he ui homou pilinisi4kakai ko killer ...kaataki fakamolemole atu e holoholo'anga ko kita he lea ta'etaau kihe posii4kakai.
E Meleni folahi tokanga'i naa ke paa kafukafu ho fo'i meleni foo ua he lotokovi kia Samiuela 'Akilisi Pohiva..ai pea au fo'i me'a fakafiefia o Gay5 kihe tangilengila hoo komo...koe fai ai pee te'epato ke tau kifee masi'i!!'Oku fu'u fiem'au ia ke a'u a Akilisi kihe tu'unga paleemia kae lava kene fakahoko kotoa a'ene ngaahi visone meihe kuohili,kae sai pee he kuo pau pe ke au e Tangata kiai,pea ko'ene toki tuu tonu ia ae faungapule oe fonua ni...sai pee kuo poto a Eua mo Niua kihe fili hoko...
Masi'i King Size Tenga kataki 'o 'eke atu kia Gay5 pe koeha na'e mate ai toko 8 koena he 16/11 he koia na'ane hanga 'o tamate'i, pea tuku a foki masi'i ho'o 'ulu kovi moe kotalii mu'a eni kuo matolu pehe, 'ai moke ma he mafela i n.z 'o kai atu ai e te 'oe hou'eiki moe tu'i mei ai, tonu pe masi'i keke ki'i mafela 'o nofo 'i Tonga mahalo teke toki sio ai ho afi kihe me'a 'oku feinga atu kiai 'a 'Akilisi,
(01-29-2011 08:47 PM)holoivi Wrote: [ -> ] (01-29-2011 05:10 PM)Kingi007 Wrote: [ -> ]'oatu heni 'ae kole fakamolemole kia kava_lahi moe kau temo aka feke 'a akilisi pohiva he ui homou pilinisi4kakai ko killer ...kaataki fakamolemole atu e holoholo'anga ko kita he lea ta'etaau kihe posii4kakai.
'ikai ha lotokovi fakamolemole toko!... koe fakaanga'i pe tangata he oku kau lelei kihene feinga palemuia oku fai ... hange ko eku uhinga kihe 16/11 ko 'ene kofesio pe 'ana 'ataa hono hala kihene feinga palemia...kae fe'unga aa si'ono brainwash pehe'i moutolu...he na mou ako pe ..sii faka'ofa lol...fkmolemole atu toko eh lol
(01-29-2011 09:41 PM)swimm Wrote: [ -> ] (01-29-2011 08:47 PM)holoivi Wrote: [ -> ] (01-29-2011 05:10 PM)Kingi007 Wrote: [ -> ]'oatu heni 'ae kole fakamolemole kia kava_lahi moe kau temo aka feke 'a akilisi pohiva he ui homou pilinisi4kakai ko killer ...kaataki fakamolemole atu e holoholo'anga ko kita he lea ta'etaau kihe posii4kakai.
Masi'i King Size Tenga kataki 'o 'eke atu kia Gay5 pe koeha na'e mate ai toko 8 koena he 16/11 he koia na'ane hanga 'o tamate'i, pea tuku a foki masi'i ho'o 'ulu kovi moe kotalii mu'a eni kuo matolu pehe, 'ai moke ma he mafela i n.z 'o kai atu ai e te 'oe hou'eiki moe tu'i mei ai, tonu pe masi'i keke ki'i mafela 'o nofo 'i Tonga mahalo teke toki sio ai ho afi kihe me'a 'oku feinga atu kiai 'a 'Akilisi,
'ikai ha mea ia swimm ..mea pe mahino na'e kailangaki'i e akilisi e kakai ke nau faiteliha kiha me'a pe te nau fai kuo ma'a hono toto .. manatu kita kihe foi fanofano a pailato ... ne si'i hoko ai mate ae tokovalu .. pea e sii hoko ia koha fakamala'ia kihomou pilinisi4kakai he ne feinga palemo oku fai...kaataki pe kapau fu'u o'o hono 'ai atu ka koe ai pe na oku ikai tene si'i ilo'i ke ne ilo'i....ofa atu toko eh lol
Koe fua ena oe liliu fakatemokalati oku mou omai ke tau nofo vavakoi ai ^_^ Is it what that you'll want to introduce to our peace of paradise????????????????? ^_^ shame on all of you folks!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fmd ^_^
(01-28-2011 02:36 PM)chile Wrote: [ -> ]Koeha nai ha fakakaukau 'a G5 kihe palopalema 'oku tofanga ai e ngaahi fonua 'i he hahake lotoloto he 'aho ni.Kuo lele'osi e Palesiteni fakehaua 'o Tunisia pea kuo tutu 'ehe kakai 'a Cairo 'Isipite , moveuveu 'a Soatani pea ta'emahino moe Pule'anga 'o Yemen. Koe tupu'anga kotoa eni meihe fkaehauea 'ae taki 'oe fonua moe toe fu'u masiva ange 'ae kakai.
(01-31-2011 09:26 PM)HAU-KI-NIMA Wrote: [ -> ]Koe fua ena oe liliu fakatemokalati oku mou omai ke tau nofo vavakoi ai ^_^ Is it what that you'll want to introduce to our peace of paradise????????????????? ^_^ shame on all of you folks!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fmd ^_^
OKU TUPU E VAVATAU IHE VAHA'A OE KAKAI MOE PULE'ANGA IHE NGAAHI FONUA LALAHI O MAMANI MEI HONAU KAUTAKI KOE FOI PALOPALEMA PE IA OKU TAHA PE KOE ta'x FIE'AUNA MOE ta'x FAI E ME'A OKU LOTO KIAI E KAKAI E FONUA......MAHALO OKU NAU PEHE TENAU HAO MO MALUU KIHE SOTIA MOE POLISI SIO KI ISIPITE KOEFEE AE SOTIA MOE POLISI KE TA'OFI E KAKAI?????'OFAANGE PE SOTIA MOE POLISI I HONAU NGAAHI FAMILI..........E PEHEE TOFU PE A TONGA..
(01-28-2011 02:36 PM)chile Wrote: [ -> ]Koeha nai ha fakakaukau 'a G5 kihe palopalema 'oku tofanga ai e ngaahi fonua 'i he hahake lotoloto he 'aho ni.Kuo lele'osi e Palesiteni fakehaua 'o Tunisia pea kuo tutu 'ehe kakai 'a Cairo 'Isipite , moveuveu 'a Soatani pea ta'emahino moe Pule'anga 'o Yemen. Koe tupu'anga kotoa eni meihe fkaehauea 'ae taki 'oe fonua moe toe fu'u masiva ange 'ae kakai.
(01-31-2011 11:16 PM)kava lahi Wrote: [ -> ] (01-31-2011 09:26 PM)HAU-KI-NIMA Wrote: [ -> ]Koe fua ena oe liliu fakatemokalati oku mou omai ke tau nofo vavakoi ai ^_^ Is it what that you'll want to introduce to our peace of paradise????????????????? ^_^ shame on all of you folks!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fmd ^_^
OKU TUPU E VAVATAU IHE VAHA'A OE KAKAI MOE PULE'ANGA IHE NGAAHI FONUA LALAHI O MAMANI MEI HONAU KAUTAKI KOE FOI PALOPALEMA PE IA OKU TAHA PE KOE ta'x FIE'AUNA MOE ta'x FAI E ME'A OKU LOTO KIAI E KAKAI E FONUA......MAHALO OKU NAU PEHE TENAU HAO MO MALUU KIHE SOTIA MOE POLISI SIO KI ISIPITE KOEFEE AE SOTIA MOE POLISI KE TA'OFI E KAKAI?????'OFAANGE PE SOTIA MOE POLISI I HONAU NGAAHI FAMILI..........E PEHEE TOFU PE A TONGA..
KAVA KOE TU'U HE TAINIMI 'OKU 'IKAI KE TOE TIPENI IA MEIHE TU'I HE KUO FU'U FUOLOA 'A 'ENE ANGAKOVI MO KAI E MO'UI 'AE KAKAI MO 'ENE KI'I KAU POUPOU OFI,KOE FO'I ME'A IA KOE KAKAI 'ENI 'OKU 'IHO NAU 'AOFI NIMA KE TO'O MO TULI 'AE TU'I MOE HOU'EIKI MEI TONGA HE 'OKU NAU FU'U ONGONGATA'A 'AUPITO MO ta'x'OFA.ME'A KUO PEHE 'EHE TU'I IA MO FELETI SEVELE KUO NA MALOHI 'IHE 'ENA NOFO MOE KI'I KAU SOTIA KA 'OKU 'IKAI KENA 'ILO HONA NAGNAGU KOE 'ITA 'AE TANGATA 'OKU NAU PELU PE MO KAI E ME'A FANA 'AE KI'I KAU SOTIA KO'ENA 'O 'OSI.PEA 'E TOKI SIO LEVA E TU'I KIHE ME'A 'OKU HOKO 'IHE NGAAHI FONUA HAHAKE LOTOLOTO,KA KUO TOMUI.
(01-31-2011 11:25 PM)loto sene Wrote: [ -> ] (01-31-2011 11:16 PM)kava lahi Wrote: [ -> ] (01-31-2011 09:26 PM)HAU-KI-NIMA Wrote: [ -> ]Koe fua ena oe liliu fakatemokalati oku mou omai ke tau nofo vavakoi ai ^_^ Is it what that you'll want to introduce to our peace of paradise????????????????? ^_^ shame on all of you folks!!!!!!!!!!!!!!!!!!! fmd ^_^
KAVA KOE TU'U HE TAINIMI 'OKU 'IKAI KE TOE TIPENI IA MEIHE TU'I HE KUO FU'U FUOLOA 'A 'ENE ANGAKOVI MO KAI E MO'UI 'AE KAKAI MO 'ENE KI'I KAU POUPOU OFI,KOE FO'I ME'A IA KOE KAKAI 'ENI 'OKU 'IHO NAU 'AOFI NIMA KE TO'O MO TULI 'AE TU'I MOE HOU'EIKI MEI TONGA HE 'OKU NAU FU'U ONGONGATA'A 'AUPITO MO ta'x'OFA.ME'A KUO PEHE 'EHE TU'I IA MO FELETI SEVELE KUO NA MALOHI 'IHE 'ENA NOFO MOE KI'I KAU SOTIA KA 'OKU 'IKAI KENA 'ILO HONA NAGNAGU KOE 'ITA 'AE TANGATA 'OKU NAU PELU PE MO KAI E ME'A FANA 'AE KI'I KAU SOTIA KO'ENA 'O 'OSI.PEA 'E TOKI SIO LEVA E TU'I KIHE ME'A 'OKU HOKO 'IHE NGAAHI FONUA HAHAKE LOTOLOTO,KA KUO TOMUI.
'oku poto pe oku vale? lol
KINGKONG
[b Wrote:'oku poto pe oku vale? lol [/b]NA'E TOTONU FOKI KINGkong KEKE 'EKE KI HO'O TU'I PU5 PE OKU VALE PE KOE SESELE PE KO HO'O 'EKE MAI KAMAU3 HE OKU MAU 'ILO KIHE 'UTO HO TU'I KO KOE PE OKU KE ILO
(02-01-2011 01:36 PM)kava lahi Wrote: [ -> ]KINGKONG
[b Wrote:'oku poto pe oku vale? lol [/b]NA'E TOTONU FOKI KINGkong KEKE 'EKE KI HO'O TU'I PU5 PE OKU VALE PE KOE SESELE PE KO HO'O 'EKE MAI KAMAU3 HE OKU MAU 'ILO KIHE 'UTO HO TU'I KO KOE PE OKU KE ILO
kavalahi?? koe uhinga 'eke 'atu kihe ngaahi fu'u post fakapupula pehe ia koe me'a kakai ta'eako mo ta'elotu...'ae loto ke papela lol
Osi taimi ke XXXXXXXXXXX e tu'i XXXXXXX koeni mei tonga ni,ave o fakaheei ki Ingilani pee ave kia Mugabe ki Zimbabwe ke XXXXX ai hono ulu o Supo'i....
(02-01-2011 02:17 PM)holoivi Wrote: [ -> ]Osi taimi ke XXXXXXXX e tu'i XXXXXX koeni mei tonga ni,ave o fakaheei ki Ingilani pee ave kia Mugabe ki Zimbabwe ke XXXX ai hono ulu o Supo'i....
OUCH! HOLOIVI, KATAKI KA E NGAUE'AKI PE MU'A HA NGAAHI LEA 'OKU FAKAMATAPULE PEA 'OUA 'E FAKAMANAMANA. KATAKI PE.
MALO
SETITA.
(02-01-2011 02:17 PM)holoivi Wrote: [ -> ]Osi taimi ke XXXXXXXX e tu'i XXXXXX koeni mei tonga ni,ave o fakaheei ki Ingilani pee ave kia Mugabe ki Zimbabwe ke XXXX ai hono ulu o Supo'i....
KA KO HAI TENE KAI E SUPO?? LOL
(02-01-2011 02:23 PM)Tatau Wrote: [ -> ] (02-01-2011 02:17 PM)holoivi Wrote: [ -> ]Osi taimi ke XXXXXXXX e tu'i XXXXXX koeni mei tonga ni,ave o fakaheei ki Ingilani pee ave kia Mugabe ki Zimbabwe ke XXXX ai hono ulu o Supo'i....
oku ai pe hono ai holoivi ka oku ikai ke ke fiefia he nofo Tonga moe lau koe Tonga koe feinga koe ke ke hiki mai koe ki muli tau nofo ai ko ho hanu pe ko ho kei nofo atu hena bahaha.....
(02-01-2011 02:23 PM)Tatau Wrote: [ -> ] (02-01-2011 02:17 PM)holoivi Wrote: [ -> ]Osi taimi ke XXXXXXXX e tu'i XXXXXX koeni mei tonga ni,ave o fakaheei ki Ingilani pee ave kia Mugabe ki Zimbabwe ke XXXX ai hono ulu o Supo'i....
hihihihihihi ''AVE KIHE FO'I TOKO5 INDEPENDENCE KENAU INUINU E HUHU'A
(02-01-2011 02:22 PM)Admin Wrote: [ -> ] (02-01-2011 02:17 PM)holoivi Wrote: [ -> ]Osi taimi ke XXXXXXXX e tu'i XXXXXX koeni mei tonga ni,ave o fakaheei ki Ingilani pee ave kia Mugabe ki Zimbabwe ke XXXX ai hono ulu o Supo'i....
OUCH! HOLOIVI, KATAKI KA E NGAUE'AKI PE MU'A HA NGAAHI LEA 'OKU FAKAMATAPULE PEA 'OUA 'E FAKAMANAMANA. KATAKI PE.
MALO
SETITA.
Kataki atu taahine Setita,koe anga peeia eku mamahi'i eau e mea oku ou tui kiai...fuoloa eku mamao mei he kolomu ni kou foki mai koeni oku teeki pee keiai ha ngaunu ki mua ke fai ha ngaue kihe Tu'i koe ni tau mole favai tautolu he tukuakii ahai mo hai ka koe fuu ului feke eni koia oku tootnu ke fai mo fai kiai ha ngaue he vave taha,he kapau e tukutuku peeia i loto e toe hoko pee 16/11 ia o toe lahi ange ia,,,maloo ena kuo alu atu a SIOPULUU ia o tali hopo pee ke alu ki tolitloi..katu feinga tautolu ke tukuhifo a Gay5..he vave taha.
(02-01-2011 02:31 PM)kava lahi Wrote: [ -> ] (02-01-2011 02:23 PM)Tatau Wrote: [ -> ] (02-01-2011 02:17 PM)holoivi Wrote: [ -> ]Osi taimi ke XXXXXXXX e tu'i XXXXXX koeni mei tonga ni,ave o fakaheei ki Ingilani pee ave kia Mugabe ki Zimbabwe ke XXXX ai hono ulu o Supo'i....
Tokoua fuoloa eta fepulingaki maloo mau taufo'ou koeni!!!koeni fuoloa eku puli koeku toki foki mai eni kihe etau kii paleplae ke inuinu etau mei kava....mo fai ai pee taalanga kihotau fonua tupuanga ni..fakatatau kihe mea oku tau tui kiai.....ave ke lahi ae huhu'a a e fakafofonga Eua moe Ongoniua..kena inuinu ai pee ki api he fili hoko....
(02-01-2011 02:50 PM)holoivi Wrote: [ -> ] (02-01-2011 02:22 PM)Admin Wrote: [ -> ] (02-01-2011 02:17 PM)holoivi Wrote: [ -> ]Osi taimi ke XXXXXXXX e tu'i XXXXXX koeni mei tonga ni,ave o fakaheei ki Ingilani pee ave kia Mugabe ki Zimbabwe ke XXXX ai hono ulu o Supo'i....
MALO
SETITA.
Kataki atu taahine Setita,koe anga peeia eku mamahi'i eau e mea oku ou tui kiai...fuoloa eku mamao mei he kolomu ni kou foki mai koeni oku teeki pee keiai ha ngaunu ki mua ke fai ha ngaue kihe Tu'i koe ni tau mole favai tautolu he tukuakii ahai mo hai ka koe fuu ului feke eni koia oku tootnu ke fai mo fai kiai ha ngaue he vave taha,he kapau e tukutuku peeia i loto e toe hoko pee 16/11 ia o toe lahi ange ia,,,maloo ena kuo alu atu a SIOPULUU ia o tali hopo pee ke alu ki tolitloi..katu feinga tautolu ke tukuhifo a Gay5..he vave taha.
(02-01-2011 02:31 PM)kava lahi Wrote: [ -> ] (02-01-2011 02:23 PM)Tatau Wrote: [ -> ] (02-01-2011 02:17 PM)holoivi Wrote: [ -> ]Osi taimi ke XXXXXXXX e tu'i XXXXXX koeni mei tonga ni,ave o fakaheei ki Ingilani pee ave kia Mugabe ki Zimbabwe ke XXXX ai hono ulu o Supo'i....
Tokoua fuoloa eta fepulingaki maloo mau taufo'ou koeni!!!koeni fuoloa eku puli koeku toki foki mai eni kihe etau kii paleplae ke inuinu etau mei kava....mo fai ai pee taalanga kihotau fonua tupuanga ni..fakatatau kihe mea oku tau tui kiai.....ave ke lahi ae huhu'a a e fakafofonga Eua moe Ongoniua..kena inuinu ai pee ki api he fili hoko....
TOKO2 HOLOIVI MLO TAU MA'U TA'U FO'OUNI,FUOLOA HO'O TOI MASI'I KOAU TEU KI'I LAKA UIKE TAHA ATU KIHENA 'AHO 16EPELELI FIEMA'U KETA TOE FETAULAKI TOE 'AI HATA KI'I FO'I PIA 'I K.ROAD KI'I PA TATAU PE NE'E TAU 'IAI,'OFA ATU TOKO.