01-03-2008, 04:19 AM
01-03-2008, 07:28 AM
'Oiaue Kalino ko e ha 'oku ke fu'u tuki mamafa ai koe. 'Alu koe 'o tokanga ke lalaka ai pe kimu'a 'etau Kele'a. Tuku mai pe 'e koe ongo sulu ko 'eni kia mautolu ke mau fetakai. Ko e si'i 'ai atu ke 'asi mai he 'oku 'i ai hana kete ko e me'a pe 'oku na si'i lava koe tuku toi. Hihihihihi! Tuku pe he 'oku te'eki ha toe taha 'i Nu'u Sila ni 'e mahino 'ene fai e me'a ko e loto kokovi ki he kau faiongoongo pouppou ki he Temokalati ka ko e Kite ai pe mo e 'Ulu'alo. Hohohoho!!!!! Toko ua mate pe ongo tama!!!!!! Ko e ha ai ke tau toe hela mate tupu'a atu. Pea 'e tatau ai pe 'o pa ki langi ha'ana toe tala mai ko hai kinaua ka 'oku tonu ho'o lau, ko e omi pe mei he fale 'o sekope. Heheheheheheh!!!!!!!! ta'x ma hona ngutu 'uli he 'ai ke ngao'i hake kia Setitia!!!!!
Kuo ngalo 'ia Kite ia 'ene hau 'o lau ako heni kuo ha'u 'eni ia ke fanofano fakapoto mai tala mai na'e 'ikai ke lea mai pea na'e tukuaki'i mamafa ange ia!!!!!! Ko e ha leva kuo ha'u ai 'a GVF ke 'aofi 'a Kite ko e fehu'i atu ia ke ke tali mai!!!!!!! Shame!!!!!! Hihihihihihihi!!!!!!! 'Oua te mou tokanga ki ai he ko e anga fakatauhi 'eiki pe 'ena ia 'o Kite. Ne kamata mai 'e 'Ulu'alo e tipeiti ka ko Kite 'eni kuo hu mai!!!!! Heheheheehe!!!!!Tokanga'i na'a ke toe lapa vale pe koe 'o pitu'i pe koe!!!!!! Hahahahahaha!!!!!! 'A e ongo fu'u poto na!!!!!! 'Ai a mu'a e toi ke mo puli mo homo tu'a kae 'oua 'e 'ai ke utua pehee mo e oli atu!!!!!
'Oku mo huhu mai pe mo e mata'i siolalo mo e 'ikai loto ia ke pehe 'oku ke sai koe Kalino. Sioangesionge!!!! Kuo 'ai ia 'o tala 'oku tokoni atu e kau toektaaa ki ho'o 'Inglisi!!!!!!!Hange ko e lau koe loto pe kuo kovi mo fonu he 'uanga!!!!!! Ko e ha ko a ho'omo misiona ongo tama!!!!! Ko e fufulu!!!! Ko ia tau fakamalo he ma'u mai e ongo tama ni ke na fufulu ai e leva e ngaahi fale 'oku tau malolo ki ai ke 'aonga 'ena ki'i fie tokoni!!!!!!! malie Kulumutu!!!!!
Kau tama kole atu tau tokanga kitautolu kia Lopeti Senituli mo e kau tama 'ofisi palemia 'oku 'aonga ange ia he nofo atu ke tipeiti moe ongo veve ko'ena!!!!!
Today 06:07 AM
Kuo ngalo 'ia Kite ia 'ene hau 'o lau ako heni kuo ha'u 'eni ia ke fanofano fakapoto mai tala mai na'e 'ikai ke lea mai pea na'e tukuaki'i mamafa ange ia!!!!!! Ko e ha leva kuo ha'u ai 'a GVF ke 'aofi 'a Kite ko e fehu'i atu ia ke ke tali mai!!!!!!! Shame!!!!!! Hihihihihihihi!!!!!!! 'Oua te mou tokanga ki ai he ko e anga fakatauhi 'eiki pe 'ena ia 'o Kite. Ne kamata mai 'e 'Ulu'alo e tipeiti ka ko Kite 'eni kuo hu mai!!!!! Heheheheehe!!!!!Tokanga'i na'a ke toe lapa vale pe koe 'o pitu'i pe koe!!!!!! Hahahahahaha!!!!!! 'A e ongo fu'u poto na!!!!!! 'Ai a mu'a e toi ke mo puli mo homo tu'a kae 'oua 'e 'ai ke utua pehee mo e oli atu!!!!!
'Oku mo huhu mai pe mo e mata'i siolalo mo e 'ikai loto ia ke pehe 'oku ke sai koe Kalino. Sioangesionge!!!! Kuo 'ai ia 'o tala 'oku tokoni atu e kau toektaaa ki ho'o 'Inglisi!!!!!!!Hange ko e lau koe loto pe kuo kovi mo fonu he 'uanga!!!!!! Ko e ha ko a ho'omo misiona ongo tama!!!!! Ko e fufulu!!!! Ko ia tau fakamalo he ma'u mai e ongo tama ni ke na fufulu ai e leva e ngaahi fale 'oku tau malolo ki ai ke 'aonga 'ena ki'i fie tokoni!!!!!!! malie Kulumutu!!!!!
Kau tama kole atu tau tokanga kitautolu kia Lopeti Senituli mo e kau tama 'ofisi palemia 'oku 'aonga ange ia he nofo atu ke tipeiti moe ongo veve ko'ena!!!!!
Today 06:07 AM
01-04-2008, 02:00 AM
Ko fee e ki'i Pusi 'a G5?
Kapau ko ho'o ha'u ke ako'i kimautolu pea ke teuteu mai ke tau ako 24/7. Tui mai mo ha'o mahi 'ukamea. Pea kapau koe 'atunga ee ho'o 'ikai teke lava'i e fuofua houa 'e 24 pea teu fokotu'u atu eni.
Take your foot and shove it up your mouth moe kaaimumu'a. Tapu 'aupito ia eee.
Kapau ko ho'o ha'u ke ako'i kimautolu pea ke teuteu mai ke tau ako 24/7. Tui mai mo ha'o mahi 'ukamea. Pea kapau koe 'atunga ee ho'o 'ikai teke lava'i e fuofua houa 'e 24 pea teu fokotu'u atu eni.
Take your foot and shove it up your mouth moe kaaimumu'a. Tapu 'aupito ia eee.
01-04-2008, 11:04 AM
Kae toe feefee koaa PrisonerTonga, koe fu'u le'o pe 'ena ia 'o Kite mo 'Ulu'aloo 'oku ongo mai he fotunga 'oe faitohi ko'ena? 'Oku na mate he loto kovi kia Kalino Latu pea kuo 'ikai ke toe 'iai ha'ana me'a 'e fai, koe oomai pe ki heni 'o tukuaki'i ai 'a Kalino. Faka'ofa eeee!
01-04-2008, 11:30 AM
Malo 'aupito PilisoneTonga hono 'omai 'ae kaveinga ko'eni ke fai kiai ha'atau fakafuofua. Koe anga 'eku mahaloo 'aku ko G5's Fan ia koe "something else". Ko 'eku 'uhinga, he kapau na'a koha tangata pe fefine (human being), 'e 'ikai 'aupito ke nau poupou'i 'e kinautolu ia ha Tu'i 'oku matamata'i fakahiihii'anga mo fakasotoma. Ngata pee 'ihe kau "something elese" tenau fakahiihii'anga 'o poupou kia G5.
01-04-2008, 12:17 PM
Ha ha ha ha kava kuo heka 'ave ia ma'a G5's fan or sorry Kite and 'Ulukalo ha ha ha
01-04-2008, 12:53 PM
'Oku 'ikai koha tangata pe fefine kaa koe ongo pulalifulu ko'ena ko "K" mo "'U". hahahahhahah
01-04-2008, 02:57 PM
Na'e ako koaa 'a Lopeti mo Sitiveni pe 'ikai???????
Hanga 'ehe founga tali fehu'i 'o talamai na'e fakatau e setifikeiti ia 'ae ongo tama na.
Te'eki keu mamata he tali fehu'i ma'ulalo mo'oni. Valekua, pea toe nookutu 'aupito.
Mou kataki 'o toe hu hake 'o ako he 'apiako 'a 'Akilisi Pohiva, hei'ilo 'e ma'u ai ha'amo me'i mahino.
Tuku aa e nookutu moe pulalifulu!!! hahahahahah
Tangata Blood malo 'etau ma'u e fu'u 'aho fakakoloa ni. Na'e ako pe e ki'i kau tama. Ka ko e sipinga ako tatau pe moe ako ko e 'a Kulumutu pe Pitu pe George V Fan!!!! Ako pe ke nau hange ha fu'u raw pod. Pehe atu pe 'a G5 ke fufulu'i ia punou e kau tama!!!!! hahahahahahahah!!!! Ko e fa'ahinga ako 'oku fakatu'utamaki ke ma'u 'e ha kakai 'oku holi ke omi 'o tataki kitautolu mo fie fakahinohino mai!!!!! Hihihihihihihihi!!!! 'Ikai ke nau si'i lava 'o apply e me'a ne nau ako ki he 'atakai!!!!! Faka'ofa!!!!! Fa'ahinga ako ne nau fai 'e Blood 'oku ui ia ko e ako ki he Master of Arts in One B Tauhelemoa!!!!! hahahahahahahahahahahaha!!!!!! Ko hono tuha leva e tepeiti mo e ki'i tautama ko ia ko 'etau tanaki e kota ke lahi ke fafanga'aki kinautolu!!!!! hhehehehehehehehehe!!!!! He ko e me'akai pe foki ia 'a e moa, 'a e kota!!!! Ko e taimi ko e te tau fafanga ai kinautolu te tau ui 'aki leva e hingoa ko 'eni...... 'E fanga 'uto'i moa 'a G5 mou omi ki heni 'o kai 'emau kota!!!!! hahahahahahah!!!! Ka nau ka fiu vave pea te tau hanga leva 'o mono e kota honau ihu!!!!! Heheheheheheheheh!!!! Pea ka nau ka lele he fu'u lahi e kota, te tau kaila atu leva!!!!! Mou fepunaki a 'a e fanga kota!!!!!'O 'uhinga pe ia ki he kota'i niu na'a nau kai!!!!!! Hihihihihihi!!!hahahahahah!!!!heheheheheh!!!!
Hanga 'ehe founga tali fehu'i 'o talamai na'e fakatau e setifikeiti ia 'ae ongo tama na.
Te'eki keu mamata he tali fehu'i ma'ulalo mo'oni. Valekua, pea toe nookutu 'aupito.
Mou kataki 'o toe hu hake 'o ako he 'apiako 'a 'Akilisi Pohiva, hei'ilo 'e ma'u ai ha'amo me'i mahino.
Tuku aa e nookutu moe pulalifulu!!! hahahahahah
Tangata Blood malo 'etau ma'u e fu'u 'aho fakakoloa ni. Na'e ako pe e ki'i kau tama. Ka ko e sipinga ako tatau pe moe ako ko e 'a Kulumutu pe Pitu pe George V Fan!!!! Ako pe ke nau hange ha fu'u raw pod. Pehe atu pe 'a G5 ke fufulu'i ia punou e kau tama!!!!! hahahahahahahah!!!! Ko e fa'ahinga ako 'oku fakatu'utamaki ke ma'u 'e ha kakai 'oku holi ke omi 'o tataki kitautolu mo fie fakahinohino mai!!!!! Hihihihihihihihi!!!! 'Ikai ke nau si'i lava 'o apply e me'a ne nau ako ki he 'atakai!!!!! Faka'ofa!!!!! Fa'ahinga ako ne nau fai 'e Blood 'oku ui ia ko e ako ki he Master of Arts in One B Tauhelemoa!!!!! hahahahahahahahahahahaha!!!!!! Ko hono tuha leva e tepeiti mo e ki'i tautama ko ia ko 'etau tanaki e kota ke lahi ke fafanga'aki kinautolu!!!!! hhehehehehehehehehe!!!!! He ko e me'akai pe foki ia 'a e moa, 'a e kota!!!! Ko e taimi ko e te tau fafanga ai kinautolu te tau ui 'aki leva e hingoa ko 'eni...... 'E fanga 'uto'i moa 'a G5 mou omi ki heni 'o kai 'emau kota!!!!! hahahahahahah!!!! Ka nau ka fiu vave pea te tau hanga leva 'o mono e kota honau ihu!!!!! Heheheheheheheheh!!!! Pea ka nau ka lele he fu'u lahi e kota, te tau kaila atu leva!!!!! Mou fepunaki a 'a e fanga kota!!!!!'O 'uhinga pe ia ki he kota'i niu na'a nau kai!!!!!! Hihihihihihi!!!hahahahahah!!!!heheheheheh!!!!
01-04-2008, 09:29 PM
'Oku ou pehe 'eau koe fefine he 'oku hangee mai e ki'i mata'ingutuu ia ha fefinee!! Tukukehe ange kapau koha tangata pe ia ka 'oku mata'i ngutu fefine.
01-05-2008, 04:06 AM
Kapau te u liliu fakatonga 'a e fo'i lea ko 'eni ko e something else pea 'e peheni ia kau tama - something else ko hono fakalea fakatonga ko e samufingi 'el*!!!! Hahahahahahaha! 'A ia ko e ki'i te'efehi'i ko 'eni ne hu mai he GVF ko e fu'u samufingi 'el*!!!! Hohhohohohohoho!!!!
01-05-2008, 04:07 AM
Kapau te u liliu fakatonga 'a e fo'i lea ko 'eni ko e something else pea 'e peheni ia kau tama - something else ko hono fakalea fakatonga ko e samufingi 'ello!!!! Hahahahahahaha! 'A ia ko e ki'i te'efehi'i ko 'eni ne hu mai he GVF ko e fu'u samufingi 'ello!!!! Hohhohohohohoho!!!!
01-05-2008, 04:03 PM
Ueeh ko e ha ko aa e me'a 'oku hoko kia Lino mo 'ene kau leka lautohi 'oku nau 'uanga pehe ai kia Kite mo 'Alo. Nofo noa atu e ongo tama fai 'ena ngaue 'aonga kae kelekelea atu pe loto ia. Ueeh ngalo ange.
Ko hono ma'u e samufingi ello mei he taimi 'oku te fu'u fakapo'uli ai he mahino mai 'oku te to lalo mo'oni he'ete feinga ke te kakapa ki he mahina kae mahino hono faingata'a ke te a'usia. Pehe pe 'a e feinga atu 'a e fanau lautohi ko eni ke 'aka atu ki he kakai ne nau ako he 'univesiti. Kae tala'ehai ne malava. Faka'ofa fau.
Hala mo'oni pe 'a e kolo ni ha to'a! Te u fakaulu! Pea u toe kapekape!
Ko hono ma'u e samufingi ello mei he taimi 'oku te fu'u fakapo'uli ai he mahino mai 'oku te to lalo mo'oni he'ete feinga ke te kakapa ki he mahina kae mahino hono faingata'a ke te a'usia. Pehe pe 'a e feinga atu 'a e fanau lautohi ko eni ke 'aka atu ki he kakai ne nau ako he 'univesiti. Kae tala'ehai ne malava. Faka'ofa fau.
01-05-2008, 07:16 PM
Koe upcoming poll 'e tuku atu koe
"Do we allow samufingi else (Aliens) in our forums?"
Hange kuo mahino mai koe GVF koe ME'AKEHE (Alien) ia. Pea 'oku fiema'u ke tau sio ange pe 'oku tau kei fiema'u ha Alien ketau longoa'a 'ia ai.
Mou talitali mai kihe 'etau poll that is coming up soon. Tau ki'i vote atu pe he poll lolotonga he uike ni ke mahino kihe GVF koe fu'u me'akehe ia.
"Do we allow samufingi else (Aliens) in our forums?"
Hange kuo mahino mai koe GVF koe ME'AKEHE (Alien) ia. Pea 'oku fiema'u ke tau sio ange pe 'oku tau kei fiema'u ha Alien ketau longoa'a 'ia ai.
Mou talitali mai kihe 'etau poll that is coming up soon. Tau ki'i vote atu pe he poll lolotonga he uike ni ke mahino kihe GVF koe fu'u me'akehe ia.
01-06-2008, 12:23 PM
Masi'i Feleti Sevele (forum name) 'oku ou fai 'ae tohi ni moe loto tautea mo'oni mo'oni he koe talu 'eku nofo mo 'eku fifili kihe ngaahi me'a lahi. 'Oku ou kau au he tangata lau he ngaahi forum Tonga kotoa pe. Na'e kamata 'ae forum ko'eni peau hu mai kiai 'o fai 'ae me'a tatau na'a ke fai. Ko hoku polepole'aga foki 'ae puleanga fakatu'i. Pea 'oku ou tui 'oku 'ilo pe ia 'ehe forum ko'eni, kuo fuoloa 'aupito 'eku ka'iloa mei faitohi mai kihe forum ni. Neongo 'oku ou hu mai pe au 'o lau 'ae ngaahi tipeiti 'ihe 'aho kotoa.
Kohono mo'oni, neu mate pe au he ma pea u pehe keu nofonofo pehe ai pe au. Ka 'oku hoko ho'o lotolahi feleti keu lotolahi noa ai pe. He'ikai keu kole fakamolemole au kihe kau temo makatu'unga 'ihe ngaahi lea na'a ku fa'a ngaue'aki, he 'oku ou tui 'oku mahino'i lelei pe ia 'ehe hou'eiki 'oe fale ni.
Talu hono tukuaki'i 'oe pule'anga 'ihe ngaahi me'a lahi mo 'eku 'ilo pe 'ae ngaahi fehalaaki 'ae pule'anga kau feinga pe ke 'aofi tupu mei he mamahi'i e tukufakaholo. Na'a ku pehe 'e 'omai 'ehe pule'anga ha tali fakafiemalie kihe ngaahi tukuaki'i 'oku 'omai 'e Mana Fatulisi, kae 'osi mo'oni 'eku tumuu he ngaahi tali palapalaku 'oku tukuange mai 'e Sitiveni Finau mo Lopeti Senituli kihe kakai 'oe fonua. 'Oku mou faka'uta ange 'oku pehe ha me'a? Ke 'oatu 'e Mana Fatulisi ia 'ae ngaahi facts, kae tali mai ia 'e Lopeti Senituli "tokanga kihe lotu". How stupid it is! 'Oku mou pehe 'e feefee 'ae pule'anga nu'usila pe 'aositelelia 'okapau ko ha fa'ahinga tali 'ena 'omai kiha tukuaki'i mamafa pehe 'oku 'oatu kihonau palemia? 'Ikai, 'e hoko ia koha luma'anga?
Koe tali 'a Lopeti 'oku ne talamai ai kiate au, 'oku siolalo mai kiate kitautolu moe kakai 'oe fonua, and he doesn't give a damn!
Koia ai Feleti kuo u hu mai pe au he pongipongi ni ke fakaha hoku mamahi kihe founga tali fehu'i 'ae 'ofisi 'oe palemia kihe ngaahi tukuaki'i ko'eni. Pea neongo 'oku ou 'ilo pau 'oku 'iai pe moe vaivai'anga 'oe pule'anga temokalati, ka he'ikai ketau tamate'i hotau konisenisi ka tau kei poupou aipe kiha fa'ahinga pule moe mafai 'oku 'ikai ke nau pehe mai koe ha kitautolu lauvale 'oe fonua.
Thank you Mana Fatulisi. Your facts won me over. Thank you once again.
Kohono mo'oni, neu mate pe au he ma pea u pehe keu nofonofo pehe ai pe au. Ka 'oku hoko ho'o lotolahi feleti keu lotolahi noa ai pe. He'ikai keu kole fakamolemole au kihe kau temo makatu'unga 'ihe ngaahi lea na'a ku fa'a ngaue'aki, he 'oku ou tui 'oku mahino'i lelei pe ia 'ehe hou'eiki 'oe fale ni.
Talu hono tukuaki'i 'oe pule'anga 'ihe ngaahi me'a lahi mo 'eku 'ilo pe 'ae ngaahi fehalaaki 'ae pule'anga kau feinga pe ke 'aofi tupu mei he mamahi'i e tukufakaholo. Na'a ku pehe 'e 'omai 'ehe pule'anga ha tali fakafiemalie kihe ngaahi tukuaki'i 'oku 'omai 'e Mana Fatulisi, kae 'osi mo'oni 'eku tumuu he ngaahi tali palapalaku 'oku tukuange mai 'e Sitiveni Finau mo Lopeti Senituli kihe kakai 'oe fonua. 'Oku mou faka'uta ange 'oku pehe ha me'a? Ke 'oatu 'e Mana Fatulisi ia 'ae ngaahi facts, kae tali mai ia 'e Lopeti Senituli "tokanga kihe lotu". How stupid it is! 'Oku mou pehe 'e feefee 'ae pule'anga nu'usila pe 'aositelelia 'okapau ko ha fa'ahinga tali 'ena 'omai kiha tukuaki'i mamafa pehe 'oku 'oatu kihonau palemia? 'Ikai, 'e hoko ia koha luma'anga?
Koe tali 'a Lopeti 'oku ne talamai ai kiate au, 'oku siolalo mai kiate kitautolu moe kakai 'oe fonua, and he doesn't give a damn!
Koia ai Feleti kuo u hu mai pe au he pongipongi ni ke fakaha hoku mamahi kihe founga tali fehu'i 'ae 'ofisi 'oe palemia kihe ngaahi tukuaki'i ko'eni. Pea neongo 'oku ou 'ilo pau 'oku 'iai pe moe vaivai'anga 'oe pule'anga temokalati, ka he'ikai ketau tamate'i hotau konisenisi ka tau kei poupou aipe kiha fa'ahinga pule moe mafai 'oku 'ikai ke nau pehe mai koe ha kitautolu lauvale 'oe fonua.
Thank you Mana Fatulisi. Your facts won me over. Thank you once again.
01-06-2008, 06:51 PM
Ko 'ene toki kamata eni ke mahino mamalie kiate kimoutolu fanau ko e fu'u super heavy au. 'Io mou ilifia he ko Lusefa au. Ka 'okapau pe 'e tuku ho'omou kona kovi pea 'e vave 'eku pulia ka 'oka hokohoko atu pea ko 'etau fe'ao pe ki fa'itoka. Fanau 'io 'oku mo'oni 'oku ou kehe au meia moutolu he 'oku ou fuhu au he levolo ma'olunga 'aupito ia mei a moutolu. Pea ko hono 'uhinga ia 'o e hala 'a e kolo ni mo ha to'a!
01-06-2008, 09:44 PM
Byebye Lusefa pani lesi pala.
Mafau a koe. bye bye me'akehe. Bye Alien. hahahahahaha.
Mafau a koe. bye bye me'akehe. Bye Alien. hahahahahaha.
01-07-2008, 01:03 AM
George V's fan Wrote:Ueeh ko e ha ko aa e me'a 'oku hoko kia Lino mo 'ene kau leka lautohi 'oku nau 'uanga pehe ai kia Kite mo 'Alo. Nofo noa atu e ongo tama fai 'ena ngaue 'aonga kae kelekelea atu pe loto ia. Ueeh ngalo ange.
'iueeh 'oku fahi tonu pe ko a toki ia he loto 'ulu 'o GVF!!!! 'A e ongo 'etita 'o e pepa 'a e Pule'anga!!!!
Tuku foki e toe 'ai loi holo Kite mo e holi ke mio'i he na'e nofo noa pe 'a Lino ia ka ko ho'o 'alu 'o tala kia Sitaleki Tupou ko ia 'oku Kehekehe. Ko e ha 'oku 'ikai ke ke fakahalaki ai e tohi mai 'a Setaleki 'o tala mai ko e mo'oni ho'o lele holo 'o tukuaki'i 'a Lino!!! Hohohohohohoho!!! Kite eeeee!!! Fakaoli atu ko e mo'ui eeeeee!!!!
Taimi si'i kuo ke hu mai koe ki he loki ni 'ia Kulumutu pe Pitu 'o tapale 'ene personal life. Pea 'ai mai ko e faiako lautohi mo e faka'uli pasi!!!! Tuku a he kuo 'osi mahino ko koe pe 'eni 'oku tohi mai ke feinga'i ke lapa'i atu ha ngaahi me'a mahalo!!!!! Hahahahahahahaha!!!
Kapau 'oku kafo ho laumalie he 'eku tali kia Pitu 'e Kite pea ke manatu ko e me'a kotoa ia ne u ma'u mei he tama pe 'oku ke 'osi 'ilo pe 'e koe pea ko e mo'oni hono kotoa peau pehe ke u 'oatu hangatonu he ko e anga ia 'emau feohi he tui 'oku mau taukave'i!!! Ko koe ia na'a ke 'uluaki toi mai 'ia Pitu 'o lau kia Lino!!!!! 'Oku u'u pe pii ko hono lohu!!!! Hahahahahaha!!!!
Ko 'Alo mo Kite ne na 'uluaki tolo ki he tangane!!!!! Hehehehehehe!!!! 'Oua 'oua 'oua 'e miomio hake ke fulihi 'etau 'ekuasi he 'oku kei maau e fetohi'aki 'a Lino mo 'Alo he Taimi mo e Kele'a pea mahalo mo e ngaahi email mahalo 'a Kite mo Lino he taimi ko ia pea 'e lava pe ke u kole ki he tangane ke 'omi ke paaki atu kapau 'oku ke kei tala'a!!!!! Hhahahahahahahahahaha!!!! Ko ia 'oua te mo fakatupu e kee kae 'ai 'eni ia ke monomono mai e pesoni fanofano ke pehe tokua 'oku 'ikai ko kimoua 'eni!!!! Hihihihihi mei vale he kata he to'onga 'a e poto!!!!!!!!
01-07-2008, 12:23 PM
Kautama ko'eku toki foki mai 'eni meia GVF na'e fai 'ene ki'i fakatau 'i Kolo 'anenai. Kou sio atu pe 'oku Mata'i Ava'ifa'o mai e tamaa he kaunga'api hono 'uluaki finemotu'a eeee! hi hi hi hi hi hi
01-07-2008, 12:24 PM
KAVA KUO HEKA 'AVE IA MA'A MATA'I AVA'IFA'O!
01-07-2008, 07:57 PM
Fakamalo atu ko eni 'oku ha mai 'a e fakalakalaka mei he'etau ako fanau. Sai 'aupito ia. 'E liuaki e ha'ele ki langi teuteu mai ha ngaahi me'a mana ke fafanga'aki kimoutolu. Manatu'i ko Lusefa au.
Ko au ko e fetu'u ngingila 'o e pongipongi!
Ko au ko e fetu'u ngingila 'o e pongipongi!
01-07-2008, 08:19 PM
hihihihihi Talu ai pee si'ene talatoo 'a GVF eee! GVF ko Kalafi fan 'ena ia mo Feleti Sevele na'ake si'i ui tokoni hake kiai 'anenai, kuo na kape mai naua kia koe "Ihupe'e" hihihihihihihi mei vale he kata. Ko'eni ko FS 'eni mo KF 'oku na talamai ke talaatu pe koe ha e me'a ne hoko ne ke toe hanga hake ai koe 'o folofua e tokoua ho mali. 'Ikai koe 'uhinga ia na'e hapo ai koe 'eho mali 'ae fu'u komipiuta hihihihihihihhi. Koe 'atunga ia e Lusefa!!! Tuku aa na'u te'epiro he kata hihhihihihi. Hala e koloni eeee! Mata'i Ava'ifa'o eee!
Uehe ne ngalo ke fakakau atu ai moe ki'i me'a ko'eni: Neongo 'oku kovi e ava'ifa'oo ka 'oku toe kovi ange 'ete ava'ifa'o pe he tokoua hoto finemotu'aa eeeeee! Tokanga kiai masi'i kota or sorry ko Kitekite hihihihihihihihi.........
Uehe ne ngalo ke fakakau atu ai moe ki'i me'a ko'eni: Neongo 'oku kovi e ava'ifa'oo ka 'oku toe kovi ange 'ete ava'ifa'o pe he tokoua hoto finemotu'aa eeeeee! Tokanga kiai masi'i kota or sorry ko Kitekite hihihihihihihihi.........
01-08-2008, 03:20 AM
'Ikai ne ngalo ke talaatu tokoua ne u kohu au ko e tokoua hoku finemotu'a ta ko ho finemotu'a ia 'o 'ou peau faingata'ia ai pe au he lea atu ka ko eni kuo fu'u hulu ho'o lea holo heni pea kou pehe ke tala a ia ke 'ilo 'e mamani he na'a ta nofo pe foki siana hoku 'api pea ko koe pe eni kuo ke ha'u ke ke tuki mai kia au. Fefe ena tokoua 'oku mahino atu pe?
Hala e kolo ni! Ko Kaloni Latu pe 'oku fetongitongi hingoa holo heni ka 'oku sai pe ia he koe leka lautohi he'ikai mavivi ha'ane me'a he ko 'eku lali eni ke 'oua na'a toe ngututamulea mai ki he hau!
Hala e kolo ni! Ko Kaloni Latu pe 'oku fetongitongi hingoa holo heni ka 'oku sai pe ia he koe leka lautohi he'ikai mavivi ha'ane me'a he ko 'eku lali eni ke 'oua na'a toe ngututamulea mai ki he hau!
01-08-2008, 04:34 AM
George V's fan Wrote:'Ikai ne ngalo ke talaatu tokoua ne u kohu au ko e tokoua hoku finemotu'a ta ko ho finemotu'a ia 'o 'ou peau faingata'ia ai pe au he lea atu ka ko eni kuo fu'u hulu ho'o lea holo heni pea kou pehe ke tala a ia ke 'ilo 'e mamani he na'a ta nofo pe foki siana hoku 'api pea ko koe pe eni kuo ke ha'u ke ke tuki mai kia au. Fefe ena tokoua 'oku mahino atu pe?
'Iueeeh ko si'o lau ko a kia Kalino Latu!!!! Ke mo'oni Kite 'oku ou 'ilo ne mo nofo mo e siana!!!! Ka koe ha ne mo nofonofo ai pea ke loto taaufehi'a ki he siana. Tali mai foki he 'oku kamata ke mafana 'etau samena!!! Ko e ha ne ke 'alu ai 'o tala kia Setaleki Tupou ko Kalino 'oku ne ngaue'aki e Kehekehe. Ko e ha ne ke 'ita ai koe ki he siana he'ene 'alu 'ana ki he Kele'a hili ko ia me 'ikai ke mo toe ngaue!!!!!
Ta'engali ia mo ho'o tala mai ne mo nofo pee. Ko e ha ne ke loto pehe ai ki ho meiti pea ke tu'u mai 'o toi mai 'ia Pitu 'o ta'aki hake koa ko e faiako lautohi mo faka'uli pasi siteisikousi!!!! Ko e ha ne ke lau pehe ai ki he tama ko 'ena kuo ke tala mai ne mo nofo pe he 'api ho mali!!!!
'Io ne mo nofo mo hono finemotu'a!!! Kai tama ke u 'ilo ki he fo'i me'a ko ia!!! Tau lepa ai kae tuku pe ia ki he tangane ke fai ha'ane tali ki ai he ta ko e kuo ke toki vetehia mai!!!!! Pea he'ikai pe hala te ke ta'efai pehe koe he ko koe ke 'oua pe na'a faingmalie!!!! Hehehehehehehe!!!!
Ke ke ha'u 'o lau ki he siana mo tukuaki'i holo kimautolu 'o tala ko Kalino Latu pea 'ai 'eni ia ke pehe ko e ko mautolu ne fakatupu ke atu. Hoooi!!! Malo 'ena kuo ke fakamahino mai ta ko e Kite Tu'akalau pe 'eni 'oku tohi mai !!!!!!!!! Hihihihihihihihihihihi!!!! Sai mate e fo'i pulu ko ia ta kuo mahino ia!!!!!!!Hahahahahahahaha!!!!! 'E pa ho 'uta hono fakatotolo'i kimautolu he loki ni kae 'ikai ke ke 'alu mu'a 'o pupuhi 'ena ke mo'ui!!!!!! Hihihihihihihihihi!!!!
01-08-2008, 12:40 PM
Kapau te tau fakatatau 'a Kalino mo Kite:
Kalino Kite
Talavou Matapalaku
Fakataua 'e pepa 'a Kalino Fa'elu 'aki 'ehe kakai 'ae pepa 'a Kite
Mali taha pe 'a Kalino Malimali 'a Kite
Poto 'a Kalino MA 'a Kite kae valekua he faitohi
etc etc.
malie eeee!
01-09-2008, 01:17 AM
Hahahahahaha!!!! Kehekehe 'oua 'e fu'u 'ai peheee!!! 'Oku tau kei 'i he mata tulutulu peee!!!! Hehehehehehehee!!!! Kai mu'a ke 'alu 'a Kite Kaitalo ia kia Kalino Latu ke na vete hono palopalema eee. Kae ha'u ia 'o fakamahamahalo holo heni mo 'ai ke mole 'etau tau'ataina. He fakalangalea mu'a!!!! Me'a mo'oni 'oku fu'u ta'engali ko e MA kailesi eeee he ha'u ke kumi 'a Kalino Latu kae 'ikai sipiki mai hono tola ha poini ke ngali na'e fakakainga he MIT!!!!
Koe MA foki 'oku A, B pe C. Tokolahi e kau MA 'oku nau ma'u e 'u A mo e 'u B. Ko e MA ko 'eni 'o Kite 'oku ou tui 'oku ne ma'u 'e 'u C. Hihihihihihi!!! 'A e fu'u 'UC mu'a 'e taha!!!!
Koe MA foki 'oku A, B pe C. Tokolahi e kau MA 'oku nau ma'u e 'u A mo e 'u B. Ko e MA ko 'eni 'o Kite 'oku ou tui 'oku ne ma'u 'e 'u C. Hihihihihihi!!! 'A e fu'u 'UC mu'a 'e taha!!!!
01-09-2008, 01:41 AM
hihihihihihhihihi masi'i OT 'oku toe fu'u malie ange ho'o 'aii 'au. Koe fu'u 'UC ia 'o Kitee he'ikai ke toe 'U A ia hihihihihhihihihi
01-14-2008, 05:49 PM
Kalino Wrote
...............................................................................................
Kalino Kite
Talavou Matapalaku
etc etc.
malie eeee!
............................................................................................
Fanau 'e sai ange ke talamai 'e ha taha kehe pe 'oku te sia'a pe 'ikai. Kapau ko kita pe ia 'oku te tala 'oku te talavou ange kita 'ia Mele Mataele pe ko Malita pea ko e toki me'a fakaloloma ia fanau. Ko Kalino ia ko e Kalematule. Anga fefe 'ene talavou pea 'alu 'a Kite ia mo 'ene moa?
Sai tau hoko atu ki he poto he faitohi 'a e GPS 'oku lau. 'Oku lau pe foki 'e he lokua ko e moana pe hono taputa. Pea ka hikihiki'i atu mo lohiaki'i pea 'oku toe 'a'asili ai 'a e ma'uhala. Poto ange ia pea ngaue ma'a 'Akilisi kae vale 'a Kite mo lele pe 'ene pepa pe 'a 'ana. Ko e me'a ia fanau ke 'uluaki vete 'e homou 'atamai iiki ka tau toki manga ki he sitepu hoko. 'Oua e lau e poto ange mo e talavou ange 'ikai poto hono tui e mahi.
Ko ia pe fanau e ki'i fakahinohino ki he houa ni kae liuaki e ha'ele ki langi kau toki vakai mai.
...............................................................................................
Kalino Kite
Talavou Matapalaku
etc etc.
malie eeee!
............................................................................................
Fanau 'e sai ange ke talamai 'e ha taha kehe pe 'oku te sia'a pe 'ikai. Kapau ko kita pe ia 'oku te tala 'oku te talavou ange kita 'ia Mele Mataele pe ko Malita pea ko e toki me'a fakaloloma ia fanau. Ko Kalino ia ko e Kalematule. Anga fefe 'ene talavou pea 'alu 'a Kite ia mo 'ene moa?
Sai tau hoko atu ki he poto he faitohi 'a e GPS 'oku lau. 'Oku lau pe foki 'e he lokua ko e moana pe hono taputa. Pea ka hikihiki'i atu mo lohiaki'i pea 'oku toe 'a'asili ai 'a e ma'uhala. Poto ange ia pea ngaue ma'a 'Akilisi kae vale 'a Kite mo lele pe 'ene pepa pe 'a 'ana. Ko e me'a ia fanau ke 'uluaki vete 'e homou 'atamai iiki ka tau toki manga ki he sitepu hoko. 'Oua e lau e poto ange mo e talavou ange 'ikai poto hono tui e mahi.
Ko ia pe fanau e ki'i fakahinohino ki he houa ni kae liuaki e ha'ele ki langi kau toki vakai mai.
01-14-2008, 06:49 PM
GVF tuku aa ia he kuo motu'a. 'ai mai ha me'a 'oku fo'ou.
01-15-2008, 04:40 PM
George V's fan Wrote:Kalino Wrote
Kalino Kite
Talavou Matapalaku
etc etc.
malie eeee!
Tuku e talatoo moe fakaoli. Palofesa Valekaitae.
01-15-2010, 08:11 AM
I thnink the mysterious phenomenon may take time to be solved. Its quite a strange poll at the first look, but its an unsolved mystery.